Stigao je prvi trailer za nadolazeći Netflixov superherojski film fantazije s Charlize Theron u glavnoj ulozi, Old Guard.

Datum izlaska filma Old Guard:

10. srpanj 2020.

Žanr:

Akcija, fantazija, superhero

Redatelj:

Gina Prince-Bythewood

Scenarist:

Leandro Fernandez, Greg Rucka

Glumci:

Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Harry Melling

Radnje ukratko:

Prikriveni tim besmrtnih plaćenika iznenada je izložen i sada se moraju boriti kako bi zadržali svoj identitet u tajnosti, baš u trenutku kada je neočekivano otkriven novi član.

The Old Guard stvorili su Greg Rucka i Leandro Fernandez. Stripovi pričaju priču o Andy, ženi koja je jedna od šačice ljudi koji, neobjašnjivo, ne mogu umrijeti. Sve dok ne umru. Iako otporna na većinu smrtnih rana, Andy je upoznala druge od svoje vrste i saznala da će ih u jednom trenutku smrt dostići, bez ikakvog upozorenja i očiglednog objašnjenja zašto ih je strijela, mač ili metak ubio, kada toliko drugih stvarni ne uspije.

Andy je tu već generacijama. Ona je zvala druge od svoje vrste, od kojih je većina postala iscrpljena i umorna od vječnog života. Zajedno djeluju kao mala grupa plaćenika. Oni su stoljećima uspjeli sačuvati svoje postojanje tajnom, ali nova tehnologija informacijskog doba predstavlja novu prijetnju njihovoj tajnosti, pogotovo kada otkriće nove besmrtne, crne žene koja služi u marincima, natjera ih na akciju kada organizacija s neiskrenom namjerom čeka da zabilježe njihova djela na kameri.

Glumačka postava filma The Old Guard također uključuje Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), Marwan Kenzari (Aladdin) i Kiki Layne (If Beale Street Could Talk). Redateljica filma je Gina Prince-Bythewood (Cloak & Dagger, Beyond the Lights).

The Old Guard dolazi na Netflix 10. srpnja.

Trailer filma Old Guard: