Prvi službeni trailer za drugu sezonu Netflixove Altered Carbon TV serije je upravo došao s nekoliko velikih iznenađenja. Kao glavno, Takeshi Kovacs, kojeg je prvo glumio glumac Will Yun Lee prije nego je prešao u tijelo glumca Joela Kinnamana, ponovno se pronađe u novom tijelu (kojeg glumi Anthony Mackie) 30 godina nakon događanja u prvoj sezoni serije! Ovo tijelo dolazi s pojačanim mogućnostima liječenja i refleksa, plus privlačenje oružja u ruke.

Osim toga, čini se da mu je netko preuzeo njegovo staro tijelo. Sa sci-fi konceptom koji uključuje ljude koji digitaliziraju svoju svijest i prenose se na druga tijela, serija omogućuje nekoliko zanimljivih opcija castinga, uključujući Mackieja koji je preuzeo Kinnamonovu ulogu nakon prve sezone i Lee koji se vraća u seriju kao novi lik.

U drugoj sezoni, Takeshi se vraća na svoj matični svijet, i dalje u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi, Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry). Na kraju je pronašao, ali postoje neke komplikacije. Zadatak mu je istražiti niz ubojstava koja se preklapaju s njegovom vlastitom misijom. Uskoro će ga čitav planet loviti.

Temeljena na knjizi Richarda K. Morgana, osim Mackieja u drugoj sezoni Altered Carbon serije glume Simone Missick (Luke Cage) kao Trepp, Lela Loren (Power) kao Danica Harlan i Chris Connor kao Takeshijev A.I. partner Poe. Dina Shihabi (Jack Ryan), Torben Liebrecht (Homeland) i James Saito (The Terror) su također u seriji.

Nova sezona serije Altered Carbon dolazi na Netflix 27. veljače ove godine.