Netflix objavio 'The Witcher' blagdanski video

Netflix objavio ‘The Witcher’ blagdanski video

To bi Geralta iz Rivije učinilo jednim Djedom Mrazom koji ubija čudovišta.

Dok nastavljamo čekati drugu sezonu, Netflix ulazi u blagdanski duh zabavnim video snimkom kompilacije iz The Witchera, stavljajući božićni preokret u seriju.

Video, postavljen u klasičnu božićnu melodiju, vodi vas u “ubojitu vožnju” kontinentom, dodajući mala blagdanska zvona i zvižduke koji će seriji dati svečanu preobrazbu.

Zasnovan na najprodavanijoj fantastičnoj seriji knjiga, The Witcher je epska priča o sudbini i obitelji. Priča o isprepletenim sudbinama triju pojedinaca u golemom svijetu kontinenta, gdje se ljudi, vilenjaci, vještice, patuljci i čudovišta bore za opstanak i napredovanje i gdje dobro i zlo nije lako identificirati.

Sinopsis 2. sezone: Uvjeren da je Yenneferin (Anya Chalotra) život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije (Henry Cavill) dovodi princezu Cirillu (Freya Allan) na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene moći koju ona posjeduje iznutra.

Similar Posts