Svijet Netflixovog The Witchera će uskoro postati znatno veći! Netflix je upravo najavio novi animirani film u svijetu Witchera nazvan The Witcher: Nightmare of the Wolf. Za sada ima vrlo malo informacija o ovom novom projektu, ali znamo da ne showrunnerica serije, Lauren S. Hissrich, povezana.

Osim Hissrich, Netflix je najavio da Beau DeMayo, koji je pisao scenarij epizode live-action serije za Netflix,  također radi na projektu. Što se tiče toga tko će animirati film, to je legendarni studio za izradu animiranog filma Studio Mir. Studio Mir, radili su na The Legend of Korra kao i Voltron: Legendary Defender za Netflix.

Evo i male najave za film, prema Netflixu: “Svijet Witchera proširuje se u ovom animiranom filmu koji će istražiti snažnu novu prijetnju Continentu.”

U ovim trenucima druge informacije o The Witcher: Nightmare of the Wolf nisu otkrivene. To uključuje kako bi film mogao izgledati, hoće li Cavill i ostatak ekipe reprizirati svoje uloge i kada će izaći. Moglo bi se pretpostaviti da s obzirom na to da je na Netflixu da će se Cavill vratiti, ali to još nije potvrđeno.

Raduje li vas ovo novo širenje Netflixovog The Witcher Svemira?