Naklada Fragment poziva na promociju Knjige Mire Morovića - Djeca Slijepoga Kovača

Naklada Fragment poziva na promociju Knjige Mire Morovića – Djeca Slijepoga Kovača

Naklada Fragment i književnik Miro Morović pozivaju vas da prisustvujete promociji novog izdanja romana “Djeca slijepoga kovača”, impresivnog debitantskog kriminalističkog trilera iz pera splitskog autora Mira Morovića koja će se održati dana 23. rujna 2019. godine u Gradskoj knjižnici Marka Marulića, Ulica slobode 2, Split.

“Djeca slijepoga kovača” su izuzetno lijepo ispričan kriminalistički triler, smješten u imaginarni ” Shallow Lake City” gdje glavni protagonist priče, omraženi detektiv Andrew Frame dobiva zadatak istražiti nestanak 9 ljudi i samoubojstvo mlade djevojke. Morović ima klasični zaplet, s nekim maštovitim, mračnim detaljima, ispričan na nesvakidašnji način koji nipošto ne nudi rješenje sve do kraja. Time podsjeća na mnogo poznatije i razvikanije strane autore, a samu priču bazira tako, da bi lako mogla dobiti ne jedan već nekoliko nastavaka. “Djeca slijepoga kovača” svoje su prvo izdanje doživjela pod palicom Naklade Bošković 2016, ali pod okriljem nove izdavačke kuće imena “Naklada Fragment” Morović započinje jednu sasvim novu autorsku priču.

Miro Morović rođen je 17. prosinca 1988. godine u Splitu, gdje je proveo djetinjstvo te stekao osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirao je 2015. godine na Pravnom fakultetu u Splitu. Od djetinjstva se bavi sviranjem gitare, a danas je jedan od suosnivača i dio stalne postave pop-rock sastava Azil. Ljubav prema književnosti pokazivao je još u ranom djetinjstvu koje je proveo čitajući stripove i mnogobrojne knjige za djecu. Svoj prvi roman pod nazivom „Djeca slijepoga kovača“ započeo je pisati pri kraju fakulteta, a posljednje retke napisao je u veljači 2016. godine. S nestrpljenjem očekujemo nastavak ovog uzbudljivog romana.

Koristimo priliku da najavimo promociju romana u Rijeci koja će se održati 7.listopada 2019. u Book Caffe-u Dnevni Boravak, Ciottina 12a.

Similar Posts