Detektiv kreće u neumornu potragu, kako bi oslobodio sina iz izvanzemaljskoga ratnog broda.

Datum izlaska filma:

2017. (USA)

Žanr filma:

 

Akcija, sci-fi

Redatelj:

Liam O’Donnell

Scenarist:

Liam O’Donnell, Joshua Cordes

Glumci:

Frank Grillo, Bojana Novaković, Jonny Weston

O filmu: 

Beyond Skyline je “nastavak” malo poznatog,  sci-fi filma Skyline iz 2010 godine.

Točnije nije baš nastavak nego će se odvijati u isto vrijeme kada i film iz 2010 godine.

Osobno Skyline mi je bio sasvim solidan SF film, s vrlo dobrim efektima i meni sasvim solidnom SF pričom za jedan ipak manje poznati, niže budžetni film.

Malo je reći da je pokupio užasne ocjene od kritike, pa čak i gledatelja na IMDb-u,  Rottenu i Metascoru i baš zato sam ugodno iznenađen da će biti neki oblik njegovog nastavka.

Navodno je film snimljen već 2015 godine i trebao je izaći u 2016, ali ipak je nekako sve to odgođeno za 2017-tu.

Redatelj je Liam O’Donnell koji je radio kao producent vizualnih efekata na filmovima Aliens vs. Predator: Requiem i Iron Man 2, te kao scenarist originalnog Skyline zajedno s Joshua Cordes (300, Avatar, The Avengers) koji će mu se kao scenarist pridružiti i u ovom filmu.

U filmu žestokog detektiva glumi Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier, The Purge: Anarchy), Jonny Weston (Project Almanac), Iko Uwais (The Raid), Callan Mulvey, Antonio Fargas, Pamelyn Chee, Yayan Ruhian (The Raid), Jacob Vargas, Valentine Payen, Betty Gabriel, Jack Chausse i Kevin O’Donnell su ostali glumci.

Prvi “trailer” koji ćemo vidjeti je zapravo isječak iz filma u kojem vidimo žestoke borbe, izvanzemaljce i rušenje svemirskog broda.

Ne zna se kada će točno izaći pravi trailer, ali nadam se što prije.

 

Isječak iz filma