U ovoj novoj nagradnoj igri dijelimo majice, ruksake, phone ringove i naočale za dvanaesti X-Men film, Dark Phoenix. Kako sudjelovati, pročitajte niže u članku.

Jean Grey počinje razvijati nevjerojatne moći koje ju kvare i pretvaraju u Dark Phoenix. Sada će X-Men morati odlučiti vrijedi li život člana tima više od svih ljudi na svijetu.

U novom nastavku X-MEN: DARK PHOENIX, X-MEN-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem – jednom od njih, Jeanom Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jeana je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Jeana oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumijeti. Budući da je Jeana izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno. Sada, kada im se obitelj raspala, morat će naći način da se ponovno ujedine – ne samo kako bi spasili Jeanu, već da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

Režiju preuzima Simon Kinberg, producent svih X-MEN-a. Sophie Turner ćemo gledati u ulozi Jeane Gray. Michael Fassbender se vraća kao Magneto, a James McAvoy kao profesor Charles Xavier.
Jennifer Lawrence vraća se kao Mystique, Nicholas Hoult kao Beast, Tye Sheridan kao Cyclops te Evan Peters kao Quicksilver. Jessica Chastain će im se pridružiti u ulozi negativke Smith.

Nagradnu igru dijelimo putem naših profila na društvenim stranicama Facebooka i Instagrama, tako da možete sudjelovati na obje kako bi se povećali šanse za dobitkom.

Facebook

Instagram