Tim Miller i James Cameron su izabrali zvijezdu Marvela za svog novog Terminatora!

Gabriel Luna je novi Terminator! Najpoznatiji po ulozi Robbie Reyes / Ghostrider u ABC superhero seriji ‘Marvel’s Agenta of S.H.I.E.L.D.’, izabran je za glavnu ulogu u nadolazećem, šestom, Terminator filmu. Također je glumio u El Rey Network seriji “Matador” i filmovima “Freeheld” i “Transpecos.”

Ovaj bez naziva ‘Terminator’ nastavak će biti prvi kojeg će nadgledati James Cameron, još od kada je režirao, napisao i producirao ‘The Terminator’ i njegov nastavak “Terminator 2: Judgment Day.” Cameron je izabrao redatelja “Deadpool” Millera za redatelja nadolazećeg filma, u kojem će se zvijezde Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton vratiti u franšizu kao T-800 i Sarah Connor. Radnja filma se još drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će film biti direktni nastavak ‘T2’, preskačući tri nastavka kao da ih nikada nije ni bilo.

Osim Luna, glumci Natalia Reyes i Diego Bonita se također pridružuju ekipi. “Blade Runner 2049” zvijezda Mackenzie Davis je najavljen kao dio glumačke ekipe početkom ožujka. Paramount je objavio datum izlaska filma, a on je 22 studeni 2019 godine.

Raduje li i vas ovaj film kao i nas, pogotovo ako se uzme u obzir da će gotovo sigurno imati nastavak?