Cruise Croatia organizira nagradnu igru u kojoj dijele sedmodnevno luksuzno tematsko Game of Thrones krstarenje oko Hrvatske za vas i vaša tri prijatelja. U čast završetka serije, linija za krstarenje ugošćuje natjecanje u osvajanju mjesta na putu prema Igri prijestolja.

Da biste se ukrcali na jahtu vezanu uz Westeros i Essos, morat ćete odgovoriti na jedno jednostavno pitanje: Koje likove serije Game of Thrones vi i vaši prijatelji najviše volite? Ovo natjecanje organizira Cruise Croatia, a put uključuje sedam noći na jahti. Pobjednik ovog natjecanja će putovati na neke od najslikovitijih mjesta snimanja Igre Prijestolja u Hrvatskoj, uključujući Split i Dubrovnik.

Također se možete opustiti uz koktele na otoku Hvaru. A ako se osjećate avanturistički, možete posjetiti Nacionalni park Krka i njegove slapove. Na kraju putovanja možete čak i uživati ​​u oproštajnoj zabavi u samom King’s Landingu.

Hrvatska je bila dom mnogih od najpoznatijih lokacija Game of Thrones serije, uključujući i sam King’s Landing, kao i Qarth, Braavos i Westeros Riverland.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, IGRA PRIJESTOLJA epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

Nema nekih posebnih pravila što se tiče nagradne igre, osim da morate biti stariji od 18 godina, te da ne smijete biti zaposlenici ili povezani sa zaposlenicima Cruise Croatia. Uz to, u nagradnoj igri mogu sudjelovati ljudi iz cijelog svijeta, tako da Balkane samo navali 🙂

Ne smijete prodati ovu fantastičnu Game of Thrones nagradu (u slučaju da dobijete, a i niste ludi da bi je prodali), ne možete je prebaciti nekome i nagradnu igru nije sponzorirala Game of Thrones serija ili HBO.

Još jedva vrlo važna stavka, Internacionalni letovi su UKLJUČENI u nagradu!

Inače ovo putovanje u njihovom aranžmanu košta od $1,895 do $2,395 po osobi, tako da ne bi bilo loše dobiti ga za ništa. Ovdje možete pogledati kako izgleda to putovanje inače i cijene.

Krstarenje polazi iz Splita, Hrvatska 8. kolovoza 2020., a pristaje u Dubrovniku, Hrvatska, 15. kolovoza 2020. godine. Jedan pobjednik i njegova tri prijatelja doživjet će tematsku pustolovinu. Prijave će biti prihvaćene do ponoći 9. lipnja 2019. godine. Bilo da ste ljubitelji Game of Thrones serije ili ne, ovo putovanje je zasigurno jedan neponovljiv doživljaj, a ništa vas ne košta zaigrati nagradnu igru.

Nagradna igra