Napokon, Marc Spector dolazi na live-action u obliku Disney+ serije od Kevina Feigea i ekipe iz Marvel Studiosa. Moon Knight ima hrpe Marvelovih fanova koji ga jedva čekaju vidjeti na ekranima u bilo kojem obliku. Za one fanove koji se nadaju da će on biti mračan poput Netflixovi Marvel serija Daredevil i The Punisher, vi vjerojatno nemate sreće.

S Disney+ streaming platformom koja uskoro kreće u rad, naglasak je kroz cijeli marketing bio na obitelj i obiteljski pristupačan program. To znači da ne, fanovi gotovo sigurno neće vidjeti Moon Knighta okupanog u krvi. Gotovo sigurno neće biti nekih užasavajućih scena posuđenih direktno iz stripova. Ukratko, serija gotovo sigurno neće baš biti tako mračna kao što su bile one serije na Netflixu, poput Daredevila i The Punishera.

Ali s druge strane, sada ćemo dobiti jednu veliku priliku. Marvel Studios ima budžet za ove serije u visini filmova, pa će tako Moon Knight serija moći dobiti ono najbolje od oba svijeta. Dok možda ova Disney+ serija neće istraživati mračnije aspekte Moon Knighta, bit će dosta više od dva sata za prenijeti Marc Spectorovu priču na male ekrane. Budžet će omogućiti pravljenje nekih većih stvari, poput njegovog broda za borbu protiv kriminala – znate, stvari po kojima ga ljudi uspoređuju s Batmanom.