Mission: Impossible – Fallout ostavio je fanove na rubu svojih sjedala kada je debitirao prošlog ljeta, najvećim dijelom zahvaljujući svojim monumentalnim akcijskim dijelovima filma. Jedna od scena o kojoj se najviše pričalo je bila “Halo Skok” scena, koja intenzivno prati likove Toma Cruisea i Henryja Cavilla dok skaču iz aviona – i sada imamo malo uvida u to kako je to postalo stvarnost. Video koji je podijelila @mia_mali je nedavno napravio runde na Twitteru, a u njemu vidimo spojenu scenu stvarnog Halo Skoka, s onom gotovom scenom iz filma. Pogledajte ispod.

Ne samo da je scena iza kulisa nevjerojatno impresivna, ali definitivno i otvara pitanja jednako koliko ih i zatvara (Primjer: Tko je bio kamerman koji je snimao kamermana koji je snimao završnu sekvencu?) Ali ovaj kratki video, koji je pregledan preko tri milijuna puta na Twitteru, zasigurno pokazuje kako su glumci i ekipa posvećeni pravljenju autentičnih akcijskih sekvenci.

Redatelj filma Christopher McQuarrie, kaže kako on uvijek traži načina napraviti scene i akrobacije što izazovnijima. Na svu sreću, McQuarrie i ekipa će uskoro imati priliku nadmašiti sebe, jer se redatelj vraća režirati i pisati scenarij za sljedeća dva filma franšize.

Sljedeća dva Mission: Impossible filma izlaze 23. srpnja 2021. godine i 05. kolovoza 2022.