Netflixova i David Fincherova fantastična serija o serijskim ubojicama Mindhunter debitirala je na ovoj streaming platformi još davne 2017. godine. A sada ne samo da nam stiže što možemo očekivati od druge sezone serije, već je izvršna producentica serije Charlize Theron objavila da druga sezona ove fantastične serije siže na Netflix u kolovozu.

Netflix je obnovio seriju za drugu sezonu još u studenom 2017. godine, ali detalji radnje druge sezone nisu bili poznati. Međutim, mi znamo da će Damon Herriman (koji će interesantno glumiti Mansona i u Quentin Tarantinovom Once Upon a Time i Hollywood) glumiti Charles Mansona ove sezone. I Fincher je potvrdio da će ova nova sezona sadržavati i The Atlanta Child Murders, seriju ubojstava koja je ostavila 28ero afričko-američke djece, tinejdžera i odraslih ubijenih između 1979-1981. David Fincher je rekao za Billboard u 2017:

“Sljedeće godine gledamo ubojstva djece u Atlanti, tako da ćemo imati puno više afro-američke glazbe što će biti lijepo.”

Povrh toga, umirovljeni agent FBI-a John E. Douglas, koji je napisao knjigu koja je inspirirala seriju, potvrdio je neke od dugogodišnjih glasina o drugoj sezoni serije, uključujući i činjenicu da će u toj sezoni nastupiti David Berkowitz, poznatiji kao Son of Sam. Douglas kaže:

“Mindhunter će imati priču koja se proteže pet godina. Barem pet godina je ono što oni planiraju. To je ono što je David Fincher upitao oba glumca: ‘Možete li mi dati pet godina ovdje?’… Znam da bi trebalo biti osam epizoda [u sezoni 2]. Znam slučajeve. Oni će imati David Berkowitza, kao i Charles Mansona. Ubojstva djece u Atlanti početkom osamdesetih, pokrivat će to.”

Berkowitz i Manson su već u zatvoru 1977. godine, tako da ima smisla da naši vodeći detektivi intervjuiraju ubojice dok pokušavaju riješiti slučaj ubojstva djece u Atlanti. Što se tiče broja epizoda, Sezona 2 će se sastojati od osam epizoda s Fincherom koji će režirati premijeru i finale. Andrew Dominik i Carl Franklin režiraju ostale epizode. Mindhunters sezone 2 dolazi na Netflix u kolovozu.