Prošlog mjeseca, Variety je podijelio članak o nadolazećim DC filmovima, otkrivajući da se Warner Bros. susreo s J.J. Abramsom i Michael B. Jordanom kako bi razgovarali o tome što će učiniti sa Supermanom. Međutim, izvještaj je također rekao da se Michael B. Jordan vjerojatno neće odlučiti posvetiti Supermanu s obzirom na njegov vrlo zaposlen raspored i činjenicu da lik uskoro neće dobiti svoj solo film.

Tijekom novinarske konferencije za svoj novi film Just Mercy, Michael B. Jordan je sjeo s MTV News kako bi razgovarao o svom novom filmu i nadolazećim projektima. Kada je Superman došao na red, Michael B. Jordan je rekao sljedeće:

“Glasine su bile da ću glumiti od Morpheusa preko Supermana do Power Rangersa i sve između, pa, ja sam se navikao na glasine da ću glumiti nekoga. Ali, u što god da se upustim mora biti napravljeno na dobar način. Mora biti puno autentičnosti. Ja sam fan stripova, znate? Shvaćam, znate, obožavatelje koji su ljuti zbog, ‘O ne, zašto to rade i zašto to mijenjaju?’ Ja bi se osjećao isto oko nekih stvari. Pa znajte onda, ako se upustim u išta, to će biti autentično i nešto što mislim da bi ljudi zaista podržali.”

Možete pogledati Michael B. Jordanom intervju s MTV News ispod.

Nedavno, Henry Cavill je rekao da on nije odustao od uloge Supermana, ali njegova budućnost Posljednjeg Sina Kryptona je trenutno pod upitnikom nakon nekoliko neuspjelih dogovora oko ugovora. Za sada, Warner Bros. i DC se navodno žele fokusirati na Supergirl u svoj DC proširenom svemiru filmova. Iako, ako je to istina, za sada nema ništa najavljeno, pa onako otprilike, ni taj film ne možemo očekivati barem sljedećih 3-5 godina. Gdje je i kada onda u toj priči Superman?!