Čini se kako ćemo napokon dobiti novu adaptaciju ‘Masters of the Universe’ filma na velikim ekranima!

Power Sword će se ovog ljeta još jednom izvući jer počinje produkcija na Sonyjevom filmu Masters of the Universe.

Production Weekly izvještava da će film Master of Universe započeti snimanje u srpnju u Pragu.

“Ažurirani raspored produkcije i lokacija za Sonyjeve Masters of the Universe, iz redateljskog dvojca Aarona i Adama Neema”, objavio je Production Weekly. “Glavno snimanje trebalo bi započeti sredinom srpnja u Pragu.”

Aaron i Adam Nee pridružili su se filmu kako bi zamijenili McG, koji je napustio projekt 2017. U isto vrijeme, Sony je zaposlio Davida Goyera da prepravi skriptu. Postojale su glasine da će Goyer i režirati, ali on je napustio film kako bi pratio druge projekte. U siječnju, Sony je doveo Art Marcuma i Matt Hollowaya kako bi ponovno prepravili skriptu.

Sony radi na vraćanju Masters of the Universe na velike ekrane još od preuzimanja prava 2009. godine. Projekt je prošao kroz nekoliko drugačijih verzija i redatelja kroz godine. S datumom produkcije spremnim, čini se kako će se je sada Sony ipak obvezao napraviti ovaj film.

Masters of the Universe reboot najavljen

Fanovi He-Mana (uključujući mene), čekaju već 20 godina na pravi reboot filma. Prvi film Masters of the Universe redatelja Gary Goddard je izašao 1987 i na žalost i onda je slabo bio prihvaćen, mada je meni u to vrijeme bio odličan film, nedavno sam ga gledao, potpuno je ne gledljiv, mada je film stekao kultni status među ljubiteljima. Dolph Lundgren koji je glumio He-Mana je izjavio da mu je to najmrskija uloga koju je glumio u čitavoj karijeri, dok je Frank Langella koji je glumio Skeletora izjavio da mu je to bila najdraža uloga u karijeri.

He-Man i Masters of the Universe su krenuli kao vrlo popularne akcijske figure od Mattel u 1982. Originalne figure su sadržavale malene stripove, koji su pričali priču o borbama između He-Mana i njegovog neprijatelja Skeletora. Nakon toga su prešli na animirane filmove koji su smatrani jednim od najboljih animiranih filmova 80tih godina.

Masters of the Universe fokusira se na Princa Adama od Eternije u svijetu koji se spoj tradicionalne fantazije i znanstvene-fantastike. Kada Adam podigne svoj Power Sword i pozove ime Sive Lubanje (Castle Grayskull), on se pretvara u He-Mana, najmoćnijeg ratnika u svemiru. He-Man brani Eterniju od Skeletora, zlog čarobnjaka koji želi tajne Grayskulla za sebe kako bi mogao vladati Eternijom.

Jeste li uzbuđeni oko novog Masters of the Universe filma i što mislite tko bi trebao glumiti He-Mana?