Ako nam je Marvelov samostalni film Black Panther pokazao jednu stvar, bilo je to da je istoimeni plašt više od jedne osobe – poput Batmana, on predstavlja legendu, sposobnu da u nekim sije strah, a da u drugima inspirira nadu.

U spomenutom filmu, Chadwick Bosemanov T’Challa je slijedio stope svoga oca i postao Wakandin vjerni zaštitnik, odbijajući suparnike poput Erika Killmongera i Winston Dukeovog M’Bakua dok je preuzimao prijestolje i postao kraljem.

Premda je dalje vrlo moguće da će Marvel utrti put nekome tko će naslijediti T’Challu kao vladara Wakande. Zapravo, prema riječima producenta Natea Moorea, plašt se neće zadržati samo s jednim pojedincem tijekom cijelog trajanja Marvelovog Filmskog Svemira, s filmašem koji je ovo ima za reći prošle godine:

“Jedna stvar koju volim reći Ryane je, Black Panther je plašt koliko i osoba, tako da ničime nismo ograničeni, jer istina je da postoji mnogo različitih načina za povratak u Wakandu i dobro se zabaviti i nastaviti istraživati ​​teme koje su učinile prvi film tako rezonantnim.”

Naravno, veliko je pitanje tko će zamijeniti T’Challu na prijestolju kada vrijeme za to dođe? Pa, tu definitivno postoji nekoliko opcija, ali We Got This Covered je čuo iz svojih izvora da Marvel želi napraviti od Suri novog Black Panthera i oni će to učiniti u nadolazećem nastavku Ryana Cooglera ili možda u Black Panther 3.

Ne brinite, Chadwick Boseman još uvijek ne ide nigdje. Rečeno im je da će on samo jednostavno dati moći Suri tako da ona može ići okolo i boriti se, dok će on i dalje ostati u Wakandi i nastaviti biti kralj i vladati zemljom. On će i dalje povremeno pomagati, ali očito Marvel želi da T’Challa završi kao kralj, a Shuri kao Black Panther kad se sve kaže i završi.