Marvel objavio NOVI trailer za Black Widow

Marvel objavio NOVI trailer za Black Widow

Prije dolaska Black Widow filma u svibnju, Marvel je objavio novi pogled na film. Disney je na NCAA objavio nove snimke, koje prikazuju Scarlett Johansson kao titularnog lika, Oscarom nominiranu Florence Pugh kao Yelena Belova i Davida Harboura kao Red Guardian. Novi trailer za Marvelov Black Widow film pogledajte ispod.

Prošlog tjedna, Harbour je usporedio svog lika s ‘propalim’ Kapetanom Amerikom 🙂

Film Black Widow vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Natasha Romanoff je u Avengers Endgame učinila krajnju žrtvu za više dobro. Unatoč tome, još uvijek je riječ o, koliko voljenom, toliko i misterioznom liku čiju ćemo prošlost i treniranje za Black Widow u Crvenoj Sobi u Rusiji istražiti u kombinaciji sa pričom kronološki smještenom u vrijeme kada je Natasha bila u bijegu od vlasti nakon prekršenog Sokovijskog sporazuma, kada je i novi opasni negativac, Taskmaster, pokucao na vrata.

Marvel objavio NOVI trailer za Black Widow

Uz Natashu, naslovnu i glavnu Black Widow, u filmu će Rachel Weitz i Florence Pugh glumiti Melinu Vostokoff i Yeleni Belovu, dvije dodatne Black Widow koje su prošle isti trening kao i ona. A postoje teorije da će Florence kao Yelena biti nasljednica Scarlett Johansson kao Black Widow u nastavku Marvel Filmakog Svemira te da će Black Widow preko Yelene stvoriti i vlasiti pod-serijal. David Harbour će debitirati u MCU-u Alexei Shostakov/Red Guardian, dok će William Hurt se vratiti kao izaslanik UN-a Thaddeus Ross kojem će, pretpostavljamo (zbog njegove uloge u Civil War), glavni cilj biti uhititi Natashu zbog kršenja Sokovijskog sporazuma. Spominje se da bi se Robert Downey Jr. mogao vratiti kao Tony Stark/Iron Man, ali riječ je vjerojatno o maloj ulozi koja će se realizirati korištenjem izbrisanih scena iz prijašnjih filmova, s obzirom da je RDJ-u Endgame službeno bio zadnja postaja u MCU.

Black Widow u kina dolazi 1. svibnja 2020.

Similar Posts