Marvel novim trailerom predstavio novi 'Eternals' strip

Marvel novim trailerom predstavio novi ‘Eternals’ strip

U utorak je Marvel Comics objavio novi trailer za Eternals, nadolazeću seriju stripa spisatelja Kierona Gillena i umjetnika Esada Ribica. Najava podsjeća gledatelje na iznesenu misiju Eternalsa, da brane Zemlju od Devijanata, da bi potom natuknuli kako Eternalsi nisu ono što su oduvijek vjerovali da jesu. “Milijunima godina stotinu Eternalsa lutalo je Zemljom, tajni zaštitnici čovječanstva”, stoji u Marvelovom opisu za Eternals # 1. “Bez njih bismo bili mrlje među zubima demona sličnih Devijantima. Njihov se rat vodio za sva vremena, odjekujući u našim mitovima i noćnim morama. Ali danas se Eternalsi suočavaju s nečim novim: promjenom. Mogu li oni – ili bilo tko – preživjeti svoje otkriće? ” Marvel je seriju prvotno zatražio da bude objavljena ove jeseni, ali je kasnije odgodio Eternals #1 do siječnja 2021.

U intervjuu za ComicBook.com početkom ove godine, Gillen je razgovarao o novoj seriji. Govorio je o tome kako se nada da će preispitati ulogu Eternalsa u Marvelovom svemiru.

“Govoreći s kreativne strane, ako je došlo do problema s Eternalsima, zapravo se zabija koja je to točno uloga”, rekao je Gillen. “Služili su puno svrha, na raznim mjestima. Istaknuli su se kao glumci podrške, a neki od njihovih najboljih rifova korišteni su drugdje – zapravo, promovirani tako da o njima obično misle kao o svemiru Marvel a ne konkretno Eternals”. Najbolji slučaj u tome su sami Celestiali. Barem dio onoga što pokušavam učiniti jest povezati sve ove niti u koherentnu, epsku vlastitu povijest Eternalsa. Kad završi prvo izdanje, znat ćete čemu služe Eternalsi i zašto zapravo nisu poput bilo čega drugog. Od tog trenutka pa na dalje dodajem još više – detalje, kutove, svjetove koje treba izgubiti i pronaći sebe u njima.”

Eternals #1 kreće u prodaju u siječnju 2021.

Similar Posts