Čini se kako bi John Wick mogao svoje specijalne sposobnosti pokazati uskoro pokazivati u Marvelovom Filmskom Svemiru, ako je vjerovati jednog glasini. Unatoč svim fanovskim slikama koje zamišljaju Keanu Reevesa kao Wolverinea, čini se kako Marvel Studios ima druge planove za njega.

Prema fanovskoj stranici MCU Cosmic, Keanu Reeves je trenutno u razgovorima da se pridruži glumačkoj ekipi filma The Eternals, koji nam stiže od redateljice Chloe Zhao. Reeves će se pridružiti Angelini Jolie, Kumail Nanjianiu i Richardu Maddenu u nadolazećem Marvelovom filmu koji nastavlja proširivati stripovsku stranu ove franšize.

MCU Comics me otkriva koji bi ulogu Reeves mogao igrati, ali oni kažu kako još nije potpisao ugovor i da su trenutno razgovori u tijeku. Navodno je Marvel Studios tražio Keanu Reevesa da im se pridruži u filmu.

The Eternals je jedan od misterioznijih Marvelovih nadolazećih projekata i jedan je od rijetkih njihovih filmova koji je i službeno potvrđen.

Faza 3 Marvelovog Filmskog Svemira došla je do svoje kulminacije filmom Avengers: Endgame, koji je završio franšizinu Infinity Sagu (priču koja je započela filmom Iron Man u 2008). Srpanjski Spider-Man: Far From Home će potom i službeno zatvoriti Fazu 3 i otvoriti put za još neobjavljenu filmsku ploču četvrte faze. I dok Marvel Studios tek treba službeno potvrditi filmove nakon Far From Home, poznato je da aktivno razvijaju filmove poput The Eternals i Black Widow koji trebaju izaći 2020. godine.

Eternali će biti najjači superheroji u MCU

Evo i ne službenog sinopsisa, koji nam daje indikacije o čemu će se u filmu raditi.

“Priča o ‘THE ETERNALS‘ je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.”

Imajte na umu da ovo stiže od izvora koji je tvrdio da će se Avengers: Endgame zvati Annihilation, a da će Deadpool biti jedna od serija koja će se pridružiti Disney+ streaming platformi ili da će se pridružiti MCU kroz treći Spider-Man film. Tako da je sve moguće.