Marvel navodno razvija nove projekte sa Daredevilom i Defendersima

Marvel navodno razvija nove projekte sa Daredevilom i Defendersima

Ljubitelji Marvela bili su uznemireni kada su svi članovi Defenders tima (Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist i Luke Cage) na Netflixu progutali prašinu. Ipak, novo izvješće MCU Cosmica nagađa kako bi mogla postojati nada za te možda i ne sasvim otpisane likove. Prvobitni dogovor dviju tvrtki temeljno je zaključavao likove na nekoliko godina. Ali, to bi se sada moglo riješiti, a to znači da će studio trebati još više projekata kada je u pitanju web streaming. Kad je Kevin Feige preuzeo svoje mjesto na čelu najvećeg dijela proizvodnje tih projekata, činilo se neizbježnim da su ostale TV serije u osnovi pečene. Osjeća se kao da će put prema naprijed vjerojatno uključivati ​​Disney+ platformu.

Izvještaj Hollywood Reportera dao je službeni odgovor zašto se MCU na Netflixu raspao. Ispada da je novac bio ogroman motivirajući faktor. Nakon promašaja i nekoliko projekata koji možda nisu postigli ono što je tvrtka željela, došlo je vrijeme za promjenu. Potres je dobar početak jer izgleda kako će Disney tražiti još više sadržaja za Disney+. Onako kako je THR  rekao nakon ukidanja posljednjih Marvel serija na Netflixu: The Punisher i Jessica Jones.

“Jednostavno rečeno: Netflix nije imao vlasnički udio u nijednoj svojoj TV seriji Marvel. Svaka od šest Marvelovih emisija bila je u vlasništvu Disneya. Netflix je plaćao ABC Studios naknadu za licencu za svaku sezonu njihove odgovarajuće serije.”

Marvel navodno razvija nove projekte sa Daredevilom i Defendersima

Marvel se tu nije zaustavio iako je čistka s televizijskom odjelom uključivala i Cloak and Dagger, Runaways, i Ghost Rider. Izvješće o početnom otkazivanju nije leglo mnogim obožavateljima Marvel TV-a, ali se činilo da bi Disney+ tu mogao ponuditi način na koji će te serije biti izloženije i popularnije nego na Netflixu, Huluu ili televiziji.

ComicBook je prošle godine saznao da je Kevinu Feigeu sada data potpuna kontrola i nad Marvel TVom. Naime, Marvel Entertainment je odlučio spojiti Marvel Filmski Studio i Marvel TV te su postavili Feigea na čelo, što bi se moglo pokazati pametnim potezom. Sve to znači da će budućnost Punishera i Defendersa izgledati drugačije, ali ako oni stvarno i imaju budućnost, onda će vjerojatno biti na Disney+.

Similar Posts