Marvel najavio MCU mjuzikl za doček Nove Godine!

Marvel najavio MCU mjuzikl za doček Nove Godine!

“Znam da sam rekao da nema više iznenađenja”, mogli su to reći i Marvel Studios nakon što su nenormalno ažurirali svoj popis naslova Faze 4 za Marvel Cinematic Universe na Disneyevom danu investitora. To bi naravno slijedilo sa sljedećom očajnom linijom Tonyja Starka iz filma Avengers: Endgame, “Stvarno sam se nadao da ću izvući posljednje.” Pa, smatrajte nas jako iznenađenima u posljednjim tjednima 2020.: Marvel Studios će na Silvestrovo izvesti neku vrstu glazbene izvedbe koja će doći u kompletu s pregledom onoga što dolazi iz studija u 2021. Još nema riječi o tome tko je umiješan.

Ovaj glazbeni događaj, koji je predsjednik Marvel Studios Kevin Feige sada službeno promovirao, emitirat će se tijekom novogodišnjeg koncerta Bilibili koji cilja na mladu publiku u Kini. Kina je jedna od najvećih svjetskih blagajni, koja često nadmašuje ostatak svijeta po određenim filmskim naslovima. Marvelov pokušaj da se usredotoči na azijsku publiku pametna je poslovna igra, pogotovo ako se uzme u obzir da u MCU uskoro ulazi azijski super heroj Shang-Chi u izvedbi Sim Liua. Ako nemate pristup kanalima na kojima će se to emitirati, sigurno je da će sadržaj proći na Twitter.

U videu ispod, Feige službeno najavljuje glazbeni događaj i nudi zadirkivanje onoga što dolazi 2021. godine.

“Pozdrav svim ljubiteljima Marvela u Kini, ja sam Kevin Feige, predsjednik Marvel Studiosa. 2020. godina bila je neobična za sve nas, ali zajedno smo održali nadu u životu suočeni s neviđenim izazovima, ali nikad nije prestala pričati priče o herojima “, kaže Feige u videu. “Sljedeće godine Marvel Studios nastavit će donositi priče na veliko platno, uključujući Black Widow, Shang-Chi, kao i Eternals, pozdravljajući potpuno novu eru u Marvel Cinematic Universeu.”

Zatim, velika vijest: “Prije toga, održat će se i novogodišnja priredba s temom Marvela za doček Nove godine. Uključite se u novogodišnju gala večeru Bilibili 31. prosinca i bacite se u ono što dolazi 2021.”

Ova bi izvedba mogla uključiti članove glumačke ekipe Marvel Studios. To bi mogao biti bend koji svira u skladu s temom pjesme Avengersa dok Marvelove snimke zauzimaju ekran. To bi mogao biti unaprijed izrađeni paket uvaljen poput uzbudljive nove reklame. Sve je moguće. Kako imamo više informacija, pronaći ćete ih upravo ovdje.

Similar Posts