S Agents of S.H.I.E.L.D. koji ulaze u svoju posljednju sezonu, najavljeno je da Marvel i ABC sada razvijaju novu superherojsku seriju koja će se “uglavnom fokusirati” na nove superheroine, uglavnom.

Nismo u potpunosti sigurni što to znači, ali to je ono što je ABC Entertainment predsjednik Karey Burke imao za reći Deadlineu o ovom projektu.

“Ja sam razgovarao s Marvelom i mi smo u aktivnim razgovorima o jednom određenom projektu,” rekao je Burke, dodavši da će likovi biti “nešto potpuno novo, uglavnom” i da će se serija uklopiti u strategiju ženski fokusiranih superheroja.

Prošle godine, ABC se obvezao na produkciju bez naziva sat vremena dugačke drame od scenarista filma Wonder Woman, Allana Hainberga, Marvel Television i ABC Studios koji će se fokusirati na tim ženskih heroja, ali to je rečeno da je potpuno drugi ne povezan projekt.

Marvel i dalje ima jako veliki izbor ženskih likova koji tek trebaju biti razvijeni za velike ili male ekrane. U ovom izvještaju, Deadline vrlo specifično spominje She-Hulk i New Mutants lika Danielle Moonstar iz nekog razloga – ali možda tome ne treba pridavati puno pažnje. Vrlo je moguće da su proguglali neke Marvelove likove i spomenuli njih dvije slučajno.

U svakom slučaju, možemo se nadati da ćemo uskoro dobiti više informacija o ovoj misterioznoj novoj seriji.