Iron Fist (sezona 2)

Recenzija Iron Fist sezona 2

Nije točno poznato gdje je smještena druga sezona serije Iron Fist, ali s obzirom na to da nitko ne spominje ništa o tako velikoj stvari kao što je nestajanje 50% populacije svijeta (ili Peter Parkera), za pretpostaviti je da se odvije prije Infinity War, također sigurno je poslije Defenders i Jessica Jones sezone 2.

Daredevil (sezona 3)

Recenzija: Daredevil - Sezona 3

Nema utjecaja na filmski timeline, kao ni ostatak Marvel/Netflix svemira serija, a što se tiče serija, možete ju gledati ili poslije Iron Fist sezone 2 ili odmah poslije Defenders serije.

Cloak & Dagger (sezona 1)

Trailer: Cloak & Dagger (2018– ) - Svijet filma

Nije direktno povezana s MCU, ali spominje neke stvari iz filmova. Nije presudna za timeline, barem ne u prvoj sezoni. Prema izjavama čelnih ljudi iz MCU, sve serije se trenutno odvijaju prije Thanosovog ‘snap’.

Ant-Man & The Wasp

Stigle prve 'Ant-Man & The Wasp' reakcije gledatelja! - Svijet filma

Nije pretjerano važan za Infinity War, ali definitivno ima nekih poveznica, kao i za nadolazeći Avengers 4 film, pa ako se želite držati redosljeda, trebali bi ga gledati prije tih filmova. Uz to, vrlo zabavan film.

Našu recenziju filma pročitajte ovdje.

Avengers: Infinity War (2018)

Recenzija: Avengers Infinity War (2018) - Svijet filma

Kulminacija svega što smo čekali posljednjih 10 godina! Film definitivno nije razočarao, štoviše, bio je odličan. Thanos se po prvi puta spustio na zemlju i postao najjači i najbolji MCU negativac do sada. – Destiny arrives

Našu recenziju filma pročitajte ovdje.