Marvel Eternals: Procurio pogled na Richarda Maddena kao Ikarisa

Marvel Eternals: Procurio pogled na Richarda Maddena kao Ikarisa

Marvelovi Eternals je jedan od najočekivanijih filmova iz studija Marvel s redateljicom Chloé Zhaom iza kormila. Čak je i veteran MCUa redatelj James Gunn uzbuđen zbog filma. Nia DaCosta, redateljica nadolazećeg Captain Marvel 2, također je izrazila svoje uzbuđenje u Zhao koja radi na Eternals.

Unatoč tome što je odgođeno za 5. studenog 2021., sve je više procurilo iz filma, uglavnom iz robe, poput boljeg pogleda na zlikovca Kroa i Ajaka Salme Hayek. Sada, nakon što je novo curenje pokazalo čitav panteon stiliziranog umjetničkog stila Eternalsa za plakate, procurio je još jedan, dajući obožavateljima daleko bolji pogled na Richarda Maddena i njegov izgled i kostim.

Marvel Eternals: Procurio pogled na Richarda Maddena kao Ikarisa

Ikarisov kostim samo se malo razlikuje od konceptne umjetnosti prikazane tijekom panela Walt Disney Studios na D23 Expo 2019. Jedina značajna razlika među njima je što zasićenost plave boje na kostimu nije ni približno toliko visoka kao u konceptualnoj, ali osvjetljenje bi moglo uzrokovati tu razliku na obje slike.

Iznenađujuće je da u kostimu još uvijek nema crvene boje, što je Ikarisu dio sheme boja za sve njegove dizajne tijekom godina u stripu. Iako je plava uvijek bila dominantna boja sa žutim naglascima, crvena je obično bila istaknutija. Ta je promjena vjerojatno napravljena tako da svaki lik ima svoje boje, te se stoga neće unakrsno oprašivati ​​s bilo kojim drugim Eternalom kad su svi zajedno u kadru.

Similar Posts