History Channel je otkrio novi Teaser Trailer za Knightfall u kojem se pojavljuje legendarni Star Wars i Joker glumac Mark Hamill.

Naravno, ovo je potpuno drugačiji ‘Knightfall’ od onog što fanovi DCija očekuju; nema ništa s Baneom koji lomi leđa Batmanu, a sve s pravim vitezovima.

Kako je Hamill postao umješan u ovu seriju? Pa moglo bi biti povezano s novim voditeljem serije, bivšim The Flash šefom Aaronom Helbingom.

“On se ponosi svojim ožiljcima, jer ga oni čine onim tko je,” Helbing je rekao uz tek promoviranu sliku.

Hamill glumi Talusa, koji je ovdje na slici s Landryjem (Tom Cullen), studentom koji mora ponovno početi ispočetka nakon događaja u prvoj sezoni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Talus je opisan kao majstor inicijacije odgovoran za obuku novih članova templara, pobožnog kršćanskog vojnog reda koji štiti putnike u Svetoj zemlji. On je žilav, mudar, otvrdnut i duboko vjeran nakon što je proveo 10 godina kao mučeni ratni zarobljenik zarobljen tijekom križarskog rata.

Tijekom tog mučenja, vjerojatno je dobio ožiljke na licu koji se vide na fotografiji.

“Njih dvojica suočavaju se jedan s drugim i prilično je brutalno”, rekao je Helbing. “Cijela sezona je tamnija i puno više orijentirana na akciju.”

Teško je ignorirati Talusovu sličnosti s ostarjelim učiteljem Lukeom Skywalkerom ovdje i bit će zanimljivo vidjeti koliko su ta dva lika slična, a koliko se razlikuju jedan od drugoga.

Knightfall pripovijeda o padu, progonu i paljenju na kolcima vitezove templara, koje je 13. listopada 1307. godine orkestrirao kralj Filip IV. od Francuske. Serija se fokusira na izmišljenog Templarskog vođu Landry du Lauzon, hrabrog ratnika koji je obeshrabren Templarskim neuspjesima u Svetoj zemlji, te je ‘oživljen’ vijestima da se Sveti Gral ponovno pojavio.

Osim Hamilla i Cullena, u drugoj sezoni Knightfalla glume Sabrina Bartlett, Nasser Memarzia, Jim Carter i još mnogi drugi. Serija će vjerojatno nastojati pratiti putanju koja je djelomično istinita oko povijest križarskih ratova.

Knightfall se vraća u proljeće 2019. godine novim epizodama.