Kako se čini Warner Bros. i DC Entertainment ulažu sve karte na Margot Robbie – Harley Quinn!

Nakon što je debitirala u Suicide Squad, Robbie i redatelj David Ayer potvrdili su da je u razvoju spin-off film Gotham City Sirens, dok su Crazy Stupid Love redatelji Glenn Ficarra i John Requa u razgovoru da režiraju i napišu scenarij za film Harley and Joker (kojeg je glumio Jared Leto u Suicide Squad). Međutim, Robbie je potvrdila da postoji i ‘potpuno odvojeni’ film u izradi, fokusiran na Harley Quinn.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

“Radim na tome već dvije godine,” zvijezda filma I, Tonya je izjavila za MTV News u intervju. “Mislim, teško je o tome pričati, pošto je sve to dosta tajanstveno, ali da, radim već duže vrijeme na novom Harley, spin-off fokusiranom filmu.”

Nadalje je pojasnila, “Puno toga se trenutno dešava i nisam sigurna – ja zaista mislim da nitko ne zna što će se sljedeće dogoditi, ali mislim da su svi zainteresirani ponovno vidjeti Harley na velikim ekranima, tako da svatko radi na svojim verzijama kako bi se to moglo dogoditi.”

Osim toga, izjavila je sljedeće, ” želim je vidjeti s drugim curama,” Robbie je rekla za MTV News. “Stalno sam to govorila dok smo snimali Suicide Squad, ‘Ona treba svoje cure.’ Kao, ona treba druge cure okolo sebe zato što ona to voli. To vidite u stripovima. Ona voli upoznavati ljude – sve ljude – ali treba svoju bandu cura.”

Plan filma Gotham City Sirens je upravo to. Scenaristkinja Geneva Robertson-Dworet radi na adaptaciji stripovske priče, koja istražuje avanture Harley i njezinih ženskih prijateljica poput Poison Ivy i Catwoman.

Sljedeće na redu od DC, nakon Justice League, nam dolazi Aquaman, od redatelja The Conjuring – James Wan – a glumi Jason Momoa. Film dolazi u kina 21. prosinca 2018 godine.