Bliži se kraj Lucifera na Netflixu, ali barem se fanovi mogu radovati velikom broju epizoda posljednje pete sezone serije Lucifer. Dok ova streaming platforma još nije otkrila datum posljednje sezone serije, Lucifer scenaristi su podijelili prvi pogled na premijeru pete sezone koja obećava nešto “stvarno tužno.” Naravno, s obzirom na to da je ovo Lucifer, vjerojatno ne bismo trebali pretpostaviti da će “stvarno tužno” značiti sat vremena plakanja.

Pogledajte cijeli naslov prve epizode pete sezone serije Lucifer:

Da, naziv premijere pete i posljednje sezone serije Lucifer je “Really Sad Devil Guy.” Budući da su naslovi epizoda Lucifer serije dijelovi dijaloga izvan konteksta, vjerojatno možemo sa sigurnošću pretpostaviti da netko ovo govori o samom Luciferu. Iako je to teško najdramatičniji način za opisati Đavola, ne čudi što bi ga netko opisao kao “stvarno tužnog” s obzirom na to kako je završila sezona 4.

Lucifer će možda biti tužan kada se peta sezona vrati na male ekrane, ali nadamo se da obožavatelji mogu vidjeti sunčanu stranu situacije. Imat ćemo vremena da se naviknemo na ideju o završetku Lucifera, jer serija ima veliki broj epizoda prije svog završetka. TVLine donosi da produkcija na petoj sezoni započinje u petak, 06.rujna, tako da će vjerojatno proći neko vrijeme prije nego dobijemo ikakve snimke.