TV Line donosi da je Lucifer zvijezda Tom Ellis sada i službeno napravio novi ugovor s Warner Bros. Television i Netflixom da se vrati kao Lucifer Morningstar u potencijalnoj šestoj sezoni hit serija, koja se sada čini gotovo sigurnom.

Netflix još nije najavio službeni datum izlaska za sezonu pet, niti su formalno najavili da će uopće biti šeste sezone, ali oboje se čini da će se dogoditi uskoro.

Originalni plan je bio da snimanje šeste sezone započne ovog rujna, ali s obzirom na to da je snimanje na sezoni pet zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, datumi snimanja su za sada premješteni na neodređeno.

Osim Ellisa, cijela originalna postava – uključujući Lauren German (Det. Chloe Decker), Kevin Alejandro (Det. Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Scarlett Estevez (Trixie Espinoza), Rachael Harris (Dr. Linda Martin) i Aimee Garcia (Ella Lopez) – je već potpisala ugovore i vraća se u svojim ulogama.

Izvršni producenti i jedni od showrunnera Ildy Modrovich i Joe Henderson se također vraćaju, s obzirom na to da su produžili svoje ugovore još u veljači.