Trenutno najpopularnija Netflixova serija Lucifer trenutno je u fazi snimanja posljednje i šeste sezone, a sada je na twitteru osvanuo i kratki behind the scenes video sa seta.

Iako je originalno peta sezona trebala biti posljednja, glavni glumac Tom Ellis i producenti su na nagovor Netflixa pristali na još jednu. Iako je Netflix htio da se ide i dalje jer popularnost koju uživaju zahvaljujući Luciferu je stvarno golema. No, showrunneri Joe Henderson i Ildy Modrovich su rekli da će zaokružiti priču u šestoj sezoni i onda staviti točku na i, a s njima se složio i Tom Ellis koji je najavio da je nakon šeste sezone definitivno gotov sa svojom najslavnijom ulogom.

Lucifer je prošlog mjeseca nastavio produkciju nakon što su je u proljeće prekinuli zbog znate već čega, to samo kad su imali svega nekoliko scena za snimiti da bi završili petu sezonu do kraja. U međuvremenu je Netflix u kolovozu objavio prvih 8 od najavljenih 16 epizoda pete sezone (koje su odmah skočile na vrh liste najgledanijeg sadržaja na Netflixu), a nakon što je i peta završena, produkcija je odmah nastavila sa šestom. Trenutno nije poznato kada možemo očekivati izlazak drugog dijela pete sezone (pretpostavlja se u rano proljeće 2021.),  a šeste sezone još manje.