Trailer: Lucifer - Sezona 4

Lucifer na vrhu najgledanijih serija sedmi tjedan za redom

Gotovo dva mjeseca nakon što je vrlo iščekivana četvrta sezona serije Lucifer debitirala na Netflixu u svibnju, serija nastavlja biti vrlo popularna na ovoj streaming platformi. TV Time, web stranica koja omogućuje fanovima praćenje njihovih navika gledanja, donosi njihov posljednji “Binge Report”, a na njemu je po sedmi puta za redom broj 1 Tom Ellisova serija Lucifer. Samo jedna serija je u povijesti bila toliko dugo najgledanija za redom, a to je Game of Thrones.

Kao što možete vidjeti, to stavlja Lucifera ispred Marvelove Jessice Jones, također na Netflixu, koja je imala svoju treću i finalnu epizodu prije samo nekoliko tjedana. Sada je vrijedno napomenuti da ovi podaci odražavaju samo ono što su zabilježili korisnici TV Timea. To znači da ne mora nužno odražavati točan broj u smislu ukupnog broja ljudi koji gledaju seriju, ali to pokazuje da serija definitivno ima veliku bazu obožavatelja – što i nije veliko iznenađenje jer su fanovi bili jako glasni kada je trebalo spasiti Lucifer seriju nakon što ju je Fox otkazao prošle godine.

Međutim, čak i s tako velikim brojem fanova bliži se kraj Lucifera. Netflix je nedavno najavio da će serija završiti u svojoj petoj sezoni.

Lucifer, koji se bazira na Vertigo seriji stripova istog imena, prati titularnog palog anđela (Tom Ellis) dok napušta Pakao kako bi živio među ljudima na Zemlji. On nastavlja voditi noćni klub u Los Angelesu, dok je također postao savjetnik za LAPD. Serija je prvotno prikazivana na Foxu tri sezone, prije nego ju je ‘spasio’ i otkazao Netflix.

Mislite li da Lucifer može ostati još jednom na vrhu i prestići rekord koji dijeli sa serijom Game of Thrones?

Similar Posts