S obzirom na velike novce koje je Amazon uložio i općenito veliku bazu LOTR fanova, sigurno sve zanima o čemu će biti ova nova LOTR TV serija. Sada dolaze prve glasine da bi mogla biti o mladom Aragornu!

Prema često vrlo pouzdanoj fanovskoj LOTR web stranici The One Ring, čini se da smo dobili odgovor na pitanje o čemu bi se mogla i u kojim vremenskim okvirima, odvijati ova nova serija: Aragorn.

Točnije, o mladim danima lika kojeg je glumio Viggo Mortensen u Peter Jacksonovoj filmskoj trilogiji. U dužem twitter postu, autor stranice je rekao da bi se serija trebala odvijati oko mlađih dana Rangera, s raznim smjerovima u kojima bi serija mogla krenuti.

Naravno, za sada nema nikakvih službenih najava iz Amazona, što i ne čudi s obzirom na to da je serija u ranim stadijima produkcije, tako da ovu vijest moramo dočekati kao glasinu i špekulaciju za sada. Ali ipak, čini se da bi to mogao biti smjer u kojem će krenuti, s jedne strane ostavili bi nešto starim ljubiteljima filma, a s druge strane dobili bi nove likove i potencijalno nove priče i smjerove u kojem bi mogli krenuti. Ipak, što će od toga točno i biti, ostaje vidjeti.

Više o ovoj, nadolazećoj, epskoj seriji u nastavku: