Amazonova visoko-budžetna TV serija Lord of the Rings jedan je od najiščekivanijih i najtajnijih projekata upravo u Hollywoodu. Glumica Nazanin Boniadi sada je podijelila malobrojni uvid u seriju, rekavši u intervjuu da su ona i ostali glumci “vrlo uzbuđeni” oko toga gdje serija vodi. “Zaista je čarobno”, rekla je Boniadi za SBJCT.

“Možete očekivati ​​puno tajnosti. Usta su mi zatvorena. Ali mogu vam reći da smo već započeli produkciju prije nego što se Novi Zeland morao zaustaviti zbog pandemije. Svi smo toliko uzbuđeni zbog onoga što smo vidjeli i doživjeli do sada. Stvarno je čarobno. Uh, tako bih voljela da mogu podijeliti više. Ovo je mučenje!” rekla je o svom dosadašnjem iskustvu u seriji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Welcome @nazaninboniadi to the cast of #LOTRonPrime! (3/15) Photo: Maru Teppei

Objavu dijeli The Lord of the Rings on Prime (@lotronprime)

Boniadi je jedna od 15 glumačkih članova Amazone serije čija je povezanost s predstavom službeno potvrđena u siječnju. Nema riječi o određenim likovima koji će se pojaviti u seriji, tako da ne znamo tko će Boniadi glumiti ili bilo tko drugi.

Nedavno je objavljeno da će Galadriel, Elrond i Sauron pojaviti u Amazonovoj seriji. Ova serija fantastike smještena je u Drugo doba Međuzemlja, tisućama godina prije događaja Hobita i Gospodara prstenova.

Snimanje će se uskoro nastaviti na Novom Zelandu, zemlji koja od 05. kolovoza ima samo dva aktivna slučaja koronavirusa.