Mi se spremamo ući u novu eru Marvelovog Filmskog Svemira, jer su događaji u Avengers: Endgame filmu otvorile multiverse novih mogućnosti. I dok će mnoge od tih avantura nastaviti imati mjesto na velikom ekranu, mi smo također vrlo uzbuđeni vidjeti kako će se franšiza službeno razviti u limitirane serije na Disney+ streaming platformi, uključujući seriju o Lokiju, Bogu Prevara.

Čule su se glasine o seriji, ali Loki je službeno potvrđen na Disney+ događaju povezanom sa startanjem platforme ranije ove godine. A sada imamo dobru ideju oko čega bi se serija mogla odvijati, prema novoj glasini.

Marvel otkrio prvi pogled na Loki seriju!
  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Fanovski site MCU Cosmic navodi da produkcijski izvori potvrđuju da će nova serija prikazivati avanture Lokija kroz prošlost Marvelovog Filmskog Svemira – nova informacija indicira da će lik namjerno mijenjati događaje, uništavajući povijest na svom putu.

To ima smisla s obzirom na to da Loki tek treba biti rehabilitiran u ovom dijelu svog života, jer je upravo poražen od svog brata i tih dosadnih Avengera u trenucima kada je bio najmrzovoljniji. Treba mu smrt majke i oca, te nekoliko udruživanja s Thorom kako bi napokon počeo prihvaćati svoju herojsku stranu.

Ali dok će dati sve od sebe da uništi povijest, događaji u Avengers: Endgame filmu su objasnili da on zapravo neće utjecati na događaje u trenutnom MCU – umjesto toga on će stvarati nove serije alternativnih stvarnosti sa svojim akcijama.

Također je vrijedno upitati kako Loki putuje kroz vrijeme, jer kako smo vidjeli u Avengers: Endgame, lik ima samo Space Stone u svom posjedu. Ali to je nešto na što ćemo vjerojatno dobiti odgovore u seriji.

Loki dolazi na Disney+ platformu u proljeće 2021. godine.