Mi se spremamo ući u novu eru Marvelovog Filmskog Svemira, jer su događaji u Avengers: Endgame filmu otvorile multiverse novih mogućnosti. I dok će mnoge od tih avantura nastaviti imati mjesto na velikom ekranu, mi smo također vrlo uzbuđeni vidjeti kako će se franšiza službeno razviti u limitirane serije na Disney+ streaming platformi, uključujući seriju o Lokiju, Bogu Prevara.

Čule su se glasine o seriji, ali Loki je službeno potvrđen na Disney+ događaju povezanom sa startanjem platforme ranije ove godine. A sada imamo dobru ideju oko čega bi se serija mogla odvijati, prema novoj glasini.

Marvel otkrio prvi pogled na Loki seriju!

Fanovski site MCU Cosmic navodi da produkcijski izvori potvrđuju da će nova serija prikazivati avanture Lokija kroz prošlost Marvelovog Filmskog Svemira – nova informacija indicira da će lik namjerno mijenjati događaje, uništavajući povijest na svom putu.

To ima smisla s obzirom na to da Loki tek treba biti rehabilitiran u ovom dijelu svog života, jer je upravo poražen od svog brata i tih dosadnih Avengera u trenucima kada je bio najmrzovoljniji. Treba mu smrt majke i oca, te nekoliko udruživanja s Thorom kako bi napokon počeo prihvaćati svoju herojsku stranu.

Ali dok će dati sve od sebe da uništi povijest, događaji u Avengers: Endgame filmu su objasnili da on zapravo neće utjecati na događaje u trenutnom MCU – umjesto toga on će stvarati nove serije alternativnih stvarnosti sa svojim akcijama.

Također je vrijedno upitati kako Loki putuje kroz vrijeme, jer kako smo vidjeli u Avengers: Endgame, lik ima samo Space Stone u svom posjedu. Ali to je nešto na što ćemo vjerojatno dobiti odgovore u seriji.

Loki dolazi na Disney+ platformu u proljeće 2021. godine.