Ako dođe do pravljenja biografskog filma o jednom od tvoraca Marvela, kakvog sada znamo, Stan Lee, Leonardo DiCaprio ima veliku želju glumiti ga. 
Stan Leevo nasljeđe iz dana u dan postaje sve veće i popularnije. Kreator The Marvel Comicsa nedavno je posjetio Wizard World Nashville, zajedno sa svojim menadžerom Max Anderson i otkrili su da je jedan određeni glumac, ne samo ljubitelj Marvela nego ima veliku želju glumiti u filmu o Leevom životu; Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio

Na panelu Anderson je ispričao priču kako je DiCapriu, koji je inače susjed od Stana, dotrčao do njihovog auta jedan dan, što je Anderson prvo mislio da je neki od fanova. Anderson se iznenadio kada je vidio da je to DiCaprio i Lee je pričao s njime da posjete DiCapriovu kuću:

“On je veliki Marvelov fan. U njegovoj kući, on ima velike postere na zidovima, posvuda, Marvelove postere. On je super.”

Lee je još i otkrio da je DiCaprio izrazio želju glumiti njega u biografskom filmu:

“Praveći film o mom životu, s njim kako me glumi, ja sam mu rekao: “Nisam siguran da si dovoljno zgodan. Testirat ćemo te, vidjeti kako izgledaš, vidjeti kako će ispasti, nemoj se previše uzbuđivati, javit ćemo ti”

Fanovi MCU oduvijek su smišljali kojeg bi heroja mogao Leonardo DiCaprio igrati, ali ideja da igra Stan Lee, bi mogla biti vjerojatnija nego da glumi Adam Warlock, Iron Man ili nekog trećeg.

Razgovor Lee i DiCaprio dolazi vrlo brzo nakon vijesti da je Warner Bros. zainteresiran za glumca da glumi Jokera u Martin Scorsese solo filmu. Sve to zvuči dosta interesantno, mada moj glavni odabir za Stan Leea, kao i većine Marvel ljubitelja je Bryan Cranston, ali morat ćemo još malo pričekati kako bi vidjeli koga će izabrati.