Ludi i uvrnuti svijet serije Legion se uskoro vraća na male ekrane, ali bez izvršnog producenta prve sezone Bryan Singera.

Tijekom FX prezentacije na TCA 2018, Legion kreator Noah Hawley, zajedno s zvijezdama serije, progovorio je o nadolazećoj drugoj sezoni. Započeo je prezentacija otkrivanjem, da se druga sezona serije Legion vraća na FX u travnju, iako točan datum još nije određen.

legion

To nije tako veliko iznenađenje s obzirom na to da je sada siječanj, a još nikakvih vijesti nije bilo o drugoj sezoni. Ipak, neki bi mogli biti razočarani što se serija vraća tek u proljeće, a prva sezona je došla u veljači prošle godine.

Fanovi serije, koja je pravljena prema X-Men liku istog imena, s nestrpljenjem čekaju drugu sezonu serije Legion, s obzirom na nedovršen kraj prve sezone.

Izvršni producent Bryan Singer je maknut s Legion serije. Nekoć glavni čovjek X-Men franšize upao je u prve probleme s Fox, tijekom snimanja filma Bohemian Rhapsody, kada je navodno zbog zdravstvenih obiteljskih problema morao na kratko otići sa snimanja filma. Također navodno Fox mu to nije htio dopustiti, a on je ipak otišao, nakon toga ne dakako uslijedilo otpuštanje, ne samo sa filma, nego više manje i općenito iz Foxa. I dalje je bio povezan iz neke projekte, poput X-Men Serija The Gifted j Legion.

Jučer je objavljeno da on više neće biti izvršni producent serije Legion i da njegovo ime neće biti povezano uz seriju, kao da nikada nije ni radio na njoj. Što se tiče serije The Gifted, to neće biti tako lako za izvesti, jer tamo osim što je producent serije, bio je i kreator prve, pilot epizode serije, što mu po ugovoru garantira da bude kreditiran za to.

Razlog uklanjanja sa serije Legion nije onaj od gore navedeni, nego su stigle seksualne optužbe na njegov račun, te je on navodno sam zatražio da bude uklonjen sa serije, kako ne bi nanosio štetu istoj. Što se tiče The Gifted serije, koja je također obnovljena za drugu sezonu, FX/Fox traze načina kako ukloniti njegovo ime, kako se ne bi povezivalo sa serijom.