Napokon je stigao datum izlaska za nadolazeću superhero seriju Krypton. Uz to smo doznali i neke nove detalje radnje serije. 

Syfy je podijelio službenu radnju serije, kao i datum izlaska za ‘Krypton’! Znali smo da je pilot dobro prošao, a sada smo saznali da serija izlazi u ožujku 2018 godine. SyFy još nije objavio točan dan izlaska, ali i to bi trebali saznati uskoro.

Krypton je prequel Supermana, a priča priču o Supermanovom djedu, Seg-El, koji se bori za pravdu na svom rodnom planetu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

‘Krypton’ bi trebao ponuditi neka nova saznanja o Man of Steel, u smislu novog pogleda na što je sve dovelo do njegovog puta na Zemlju. Uz to, navodno će biti i putovanja kroz vrijeme!

Evo službene priče prve sezone:

Dvije generacije prije uništenja Supermanovog rodnog planeta, KRYPTON prati Seg-El (Cameron Cuffe), legendarnog djedu Supermana – čija kuća El je izopćena i posramljena. S Kryptonovim vodstvom u neredu, Seg-El sreće zemljinog putnika kroz vrijeme Adam Strange (Shaun Sipos) koji ga upozorava da mora spasiti svoj voljeni svijet (Zemlju) od kaosa. Boreći se da vrati ponos svoje obitelji i spasi one koje voli, Seg je također suočen s odlikom života i smrti – spasiti svoj rodni planet ili pustiti da bude uništen kako bi povratio sudbinu svog unuka.

Krypton dolazi od Warner Horizon Scripted Television, a izvršni producent je David S. Goyer (“Man of Steel,” “Batman v Superman: Dawn of Justice,” “The Dark Knight Trilogy”), uz Cameron Welsh koji će biti kreator serije. Supermanovog djedu, Seg-El, glumi relativno nepoznati Cameron Cuffe, uz njega još glume Shaun Sipos – Adam Strange, Georgina Campbell (“Broadchurch”), Elliot Cowan (“Da Vinci’s Demons”), Ann Ogbomo (“World War Z”), Rasmus Hardiker (“Your Highness”), Wallis Day (“Will”), Aaron Pierre (“Tennison”) i Ian McElhinney (“Game of Thrones”). Prema DC likovima napravljenim od Jerry Siegel i Joe Shuster.

Interesantno Adam Strange jedan od Zemljinih heroja, koji će se pojaviti u seriji, već zna sudbinu Kryptona. Zapravo, on je tamo kako bi osigurao da spriječio Supermanovog djedu od spašavanja sudbine Kryptona, da bi se mogli odigrati događaji u DC svemiru, slično kao što se inače u pričama odvijaju.