Dobre vijesti za ljubitelje horor komedija i Chucky filmske franšize, jer kreator iste Don Mancini i producent David Kirschner najavljuju pravljenje televizijske serije!

Nova Child’s Play TV serije je trenutno u izradi od strane kreatora franšize Don Mancini i producenta David Kirschner. Mancini nas je prije zadirkivao idejom o donošenju Chuckyja u eru Drugog Svjetskog rata, ali ta ideja se čini čudna čak i za Chucky. Kreator je također izjavio da ima hrpu ideja za nastaviti priču poslije prošlogodišnjeg Cult of Chuckie. Što nas dovodi do ideje o novoj TV seriji i kako će ona nastaviti priču o ovoj ubojitoj lutki.

Trailer: Cult of Chucky (2017)

Još niti jedna mreža ili streaming platforma nije najavljena, ali Don Mancini planira Child’s Play TV seriju od 8 epizoda. Za fanove koji se nadaju da će Mancini i David Kirschner napraviti reboot serije i započeti od početka, nemate sreće. Nova TV serija će se direktno nastavljati na Cult of Chucky. Child’s Play franšiza je jedna od rijetkih koja nikada nije započeta ispočetka. Umjesto toga, franšiza koja ove godine slavi 30tu godišnjicu, svakim idućim projektom nastavlja dalje.

Nema drugih detalja o seriji i sve što znamo je da je u razvoju, što znači da ako će se i kada dogoditi, proći će neko duže vrijeme. Cult of Chucky je završio tako što su Fiona Dourif, Chucky-opsjednuta Nica i Jennifer Tilly, Tiffany, otišli zajedno u sumrak. Gdje će serija dalje nastaviti, jedino kreator Mancini zna.

Ipak, iako nije puno toga otkriveno, Don Mancini obećaje tamu. Kreator franšize obećaje da će ovo biti mračna i jeziva afera, a dolazeći od njega, to zapravo zvuči poprilično strašno. Također je dodao da će koristiti Child’s Play u naslovu serije. Imao je ovo za reći.

“Planiramo koristiti Child’s Play u naslovu. Želimo definitivno naglasiti da krećemo mračno, mračnije nego ikada. Bit će vrlo jezivo.”

Brad Dourif će se vratiti kao glas zle lutke Chucky i cijela ideja se čini kao nešto što će zaista uspjeti biti ostvareno. Nadamo se da će sve ići po planu i da ćemo uskoro imati priliku vidjeti Child’s Play TV seriju. Navodno serija neće utjecati na razvoj novih Child’s Play filmova, koji bi također trebali izlaziti. Tako da ne brinite, ima još puno toga što nas čeka iz Chucky franšize.

Čim budemo nešto više znali, obavijestit ćemo vas.