Koronavirus: Gal Gadot, Natalie Portman, Mark Ruffalo, Amy Adams i druge zvijezde pjevaju 'Imagine'

Koronavirus: Gal Gadot, Natalie Portman, Mark Ruffalo, Amy Adams i druge zvijezde pjevaju ‘Imagine’

Da bi popravili raspoloženje dok se svijet bori s pandemijom koronavirusa, mnoštvo zvijezda izmjenjivalo se kako bi otpjevalo nadahnuti klasik Johna Lennona “Imagine” u videu koji je u srijedu objavljen na Instagramu Gal Gadot.

Trominutni isječak koji se na Instagramu svidio više od milijuna ljudi započinje zvijezdom Wonder Woman koja govori o “šestom danu u samo-karanteni” i kako je situacija dovela do toga da se “osjeća pomalo filozofski” o globalnoj prirodi pandemije. Dodaje da ju je inspirirao viralni video iz Italije, koja je trenutno u izolaciji zbog virusa, gdje muškarac svira “Imagine” na svojoj trubi svim ostalim ljudima u karanteni.

“Bilo je nečeg tako moćnog u ovom videu,” kaže Gadot i nastavlja pjevati uvodne redove Lennonove pjesme iz 1971. godine prije nego što se osloni na malu pomoć svojih zvjezdanih prijatelja kako bi dovršila melodiju. Niz zvijezda, uključujući Natalie Portman, Marka Ruffala, Jamesa Marsdena, Sarah Silverman, Kristen Wiig i Amy Adams, zatim pjevaju sljedeće stihove. Video završava s Gadot koja pjeva završne redove pjesme.

Druge zvijezde koje sudjeluju u ovom videu uključuju Sia, Pedro Pascal, Jamie Dornan, Zoe Kravitz, Chris O’Dowd, Leslie Odom Jr., Eddie Benjamin, Ashley Benson, Lynda Carter, Jimmy Fallon, Will Ferrell, Norah Jones, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo, Labrinth i Maya Rudolph.

Similar Posts