Predsjednik Marvel Studiosa, Kevin Feige je službeno potvrdio da je Ryan Coogler započeo raditi na nastavku Black Panther filma. Nakon Black Pantherovog rekordnog pohoda na kino blagajnama, Marvelu nije trebalo puno vremena najaviti da slijedi nastavak. Nedavno, studio je najavljivao da se Black Panther 2 bliži početku produkcije. Tijekom promocije ‘Spiderman: Far From Home’, Kevin Feige je upitan o glasinama koje kažu da će se Michael B. Jordan vratiti kao Killmonger za Black Panther 2. Kada je to čuo, Feige je rekao da su to samo glasine i pustio informaciju o Ryanu Coogleru.

Tijekom razgovora Feige je rekao: “Iskren odgovor na to je da su to u potpunosti glasine i špekulacije zato što je Gospodin Coogler tek posljednjih tjedana sjeo za tipkovnicu i počeo pisati nacrte filma. Rano je, tako da ništa još nije postavljeno tako daleko jer gospodin Coogler tek treba sjesti i podijeliti to s Nate Moore i sa mnom u nadolazećim tjednima.”

Studio još treba službeno najaviti da Black Panther 2 stiže, a vjerojatno će to učiniti ovog mjeseca na San Diego Comic-Conu. Druga mogućnost je da će ta najava biti objavljena tijekom kolovoza na Disney D23 Expo.

Iako Feige kaže da ne zna što Coogler ima smišljeno, on kaže da studio ima “poprilično jasan smjer u kojem žele ići s ovim nastavkom.”