Otkriven je radni naziv The Matrix 4 filma u kojem glume Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss.

Prošlog mjeseca, Warner Bros. je najavio da je The Matrix 4 službeno dobio zeleno svijetlo, s Keanu Reevesom i Carrie-Anne Moss kao Neo i Trinity. The Matrix ko-kreatorka Lana Wachowski režira projekt.

Sada, Production Weekly je otkrio radni naziv The Matrix 4 filma, koji je “Project Ice Cream.” Ova web-stranica također dodaje da produkcija treba započeti u veljači 2020. godine, s Čikagom kao primarnom filmskom lokacijom.

Sudbina Keanu Reevesovog Nea u originalnim Matrix filmovima je ostala pomalo dvosmislena. Nakon duge borbe s  Hugo Weavingovim Agentom Smithom, Neo mu dopušta da ga pretvori u jednog od svojih klonova. Odmah nakon toga, kreatori Matrice pošalju veliki val energije kroz tijelo Nea koji im omogući da unište Agenta Smitha i sve njegove klonove. Nije bilo jasno preživi li Keanu Reevesov lik taj proces.

Originalni Matrix i njegova dva nastavka su zajedno zaradili $1.6 milijardi na koji blagajnama diljem svijeta. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss glumili su svoje likove kroz sva tri filma Matrix filmske serije, koji su svaki režirali Lana i Lilly Wachowski.

Lana Wachowski piše scenarij za The Matrix 4 s Aleksandarom Hemonom i Davidom Mitchelom. Osim što piše scenarij i režira, Wachowski će i producirati projekt zajedno s Grant Hillom.

The Matrix 4 još nema datum izlaska. Pratite nas i dalje kako bi saznali nove vijesti za nadolazeći film s Keanu Reevesom i Carrie-Anne Moss!