Jedno od najvećih iznenađenja na Xboxovoj E3 konferenciji je bilo otkriveno tijekom CD Projekt Redovog pojavljivanja na pozornici. Glumac Keanu Reeves koji je u posljednje vrijeme najpoznatiji po svojoj John Wick filmskoj trilogiji će biti unutar njihove nadolazeće Cyberpunk 2077 video igre. Njegov lik unutar igre je prikazan u novom traileru kojeg možete pogledati na dnu članka. Reeves se nakon toga sam pojavio na pozornici kako bi razgovarao o svojoj uključenosti u igru ​​i kako radi s CD Projektom Red.

Nejasno je do koje mjere će Reevesov lik biti uključen u igru, ali sudeći prema traileru ispod, morat će odigrati veliku ulogu. Reevesov kibernetički pojačan lik pokazan je pri kraju trailer, rekavši igraču da se probudi i da imaju grad koji će zajedno zapaliti, pa izgleda da ćemo vidjeti mnogo Reevesa u igri.

Taj isti trailer je otkrio i datum izlaska igre Cyberpunk 2077, koji je 16. travanj 2020. godine. S napokon objavljenim datumom izlaska, prednarudžbe su već započele za Cyberpunk 2077, i izgleda kao da su slike različitih izdanja igre doista bile točne. Ovisno o tome što tražite, uz igru možete dobiti različite pozadine, knjige, naljepnice, zvučne zapise, kipove i druge kolekcionarske predmete.

Sažetak igre je ponuđen uz novi snimak kako bi se obožavatelji što više zaintrigirali sve dok ne vidimo više od CD Projekta Red prije nego se igra konačno objavi 2020. godine.

“U najopasnijem mega gradu budućnosti, pravi ti nije dovoljan. Postani V, kibernetički plaćeni odmetnik koji kreće u potragu za jedinstvenim implantom – ključem besmrtnosti,” opis je rekao. “Prilagodite svoj cyberware i sposobnosti, i istražite veliki grad budućnosti opsjednut snagom, glamurom i modifikacijom tijela. Izbori koje napravite odredit će priču i oblikovati svijet oko vas.”

Službena web stranica igre nudi više informacija. Igrat ćete u ulozi urbanih plaćenika koji se nadograđuju kibernetičkim poboljšanjima, baš kao što je to Reeves napravio u svom cameo pojavljivanju unutar trailera. Istraživat ćete Night City u Cyberpunk 2077, svijet posve drugačiji od ostalih koje je CD Projekt stvorio s The Witcher serijom igara.

Ljubitelji video igara se mogu samo nadati da ćemo uskoro dobiti i prvi pogled na igranje unutar igre, jer je to obično ono što najviše prodaje video igre.

Cyberpunk 2077 dolazi na Xbox One, PlayStation 4 i PC 16. travnja 2020. godine.

U nastavku pogledajte Keanu Reevesa u Cyberpunk 2077 traileru.