Na Disney D23 Expo službeno je najavljeno da će se Kat Dennings i Randall Park vratiti svojim sporednim ulogama koje su imali u Marvel Filmskom Svemiru, i to u seriji WandaVision. 

Uz to, kao novi dodatak glumačkoj postavi serije je dodana i Kathryn Hahn u zasad nepoznatoj ulozi.

Kat Dennings smo gledali u prva dva Thor filma kao komičnu prijateljicu i pomoćnicu lika Jane Foster, koju glumi Natalie Portman. Svakako je iznenađenje što se vraća baš u ovoj seriji jer ona sa Wandom i Visionom nikad nije imala nikave veze. Ako smo i očekivali njezin povratak, onda se to moglo očekivati u filmu Thor: Love and Thunder, s obzirom na povratak Natalie Portman, ostaje nam samo za čekati i vidjeti kakvu će ulogu Kat imati u ovoj seriji.

Drugi sporedni lik koji sa velikog platna seli na mali ekran je Randall Park kojeg smo gledali prošle godine u filmu Ant-Man and the Wasp gdje je glumio FBI agenta Jimmy Wooa. Opet možemo reć da je ovo iznenađenje, ali možda čak i ne toliko jer znamo da se vlada danas petlja u sve živo što ima veze sa herojima, a ne zaboravimo da je i Sokovijski sporazum još uvijek službeno na snazi. Iako je u filmu uspio, barem za kratko, uhititi Hope van Dyne/Wasp i njezinog oca Hanka Pyma te se svim silama trudio da uhvati AntMana izvan njegovog kućnog pritvora, tu je ipak bila riječ o likovima koji su za vladine agente nešto lakši zalogaj. Iako ne znamo kakva je konkretna uloga Wooa u ovoj seriji, ako se slučajno namjeri da Wandu i/ili Visiona strpa u zatvor zbog ponovnog uplitanja vlade u rad superheroja, onda je sasvim sigurno da će se sa ova dva lika provesti ko bos u trnju.

Vaše mišljenje o iznenadnom povratku ova dva lika? Što mislite, kakva će biti njihova uloga?