Glumica Karen Gillian, koja trenutno putuje i promovira svoj novi film Jumanji: The Next Level, kojeg od sljedećeg mjeseca kreće u kinima, dotakla se svojeg sljedećeg Marvel projekta Guardians of the Galaxy Vol. 3 u kojem će se vratiti ulozi Nebule.

Redatelj kompletne Guardians of the Galaxy trilogije James Gunn trenutno radi na DC filmu The Suicide Squad, a nakon što s tim projektom završi, vratit će se u Marvel te kompletirati trilogiju sa ovim, čini se, konačnim filmom o ovom timu. Gunn je scenarij za treći film već odavno završio, nakon čega je ispala ona farsa sa njegovim otkazom, prelaskom u DC, i onda ponovnim zaposlenjem od strane Marvela. Gunn je inače poznat i kao redatelj otvoren prema svojim fanovima te često zna odgovoriti fanovima na pitanja (na ona na koja smije odgovoriti, naravno), a prije tjedan dana je preko Instagrama i meni osobno potvrdio da je scenarij za treći GOTG film definitivno završen i čeka na polici početak produkcije koja se prema trenutnim planovima očekuje početkom 2022.

Glumica Karen Gillian, koju smo u dva GOTG filma i zadnja dva Avengers filma gledali u ulozi Nebule, Thanosove usvojene kćeri koja se sa svojom sestrom Gamorom (Zoe Saldana) urotila protiv njega te se priključila najvećim Marvel herojima u konačnoj borbi te je bila i jedan od ključnih likova u kulminaciji Avengers Endgame. Karen je rekla da je već imala priliku pročitati scenarij za Vol. 3 te nije mogla sakriti oduševljenje onim što ju očekuje u svom sljedećem Marvel projektu.

“Mogu reći da sam ga pročitala i nevjerojatan je. Svi smo uzbuđeni što se James vratio da dovrši trilogiju jer se bez njega ne bi osjećalo dobro. To je prekrasan, divan scenarij.”

Iako je njezin lik bio i jedan od ključnih u zapletu u Avengers Endgame, Karen je također priznala da joj nije bilo dozvoljeno pročitati cijeli scenarij već samo dijelove sa svojim likom. Već je prije izlaska filma bilo potvrđeno da jedini glumac koji je imao priliku pročitati cijeli scenarij bio Robert Downey Jr. koji je završio svoj put kao kormilo MCU-a – Tony Stark/Iron Man.

James Gunnov DC film The Suicide Squad izlazi 6. kolovoza 2021., dok još uvijek čekamo na službeni datum izlaska za Guardians of the Galaxy Vol. 3. Karen ćemo uskoro gledati u Jumanji: The Next Level, a prije nego se vrati ulozi Nebule ćemo ju gledati u nadolazećim filmovima The Call of the Wild Gunpowder Milkshake.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.