Sutra bi trebao doći službeni Trailer, a do tada nas stalno ‘hrane’ raznim medijskim dijelovima filma. Sada je došao, zaista odličan, iza kulisa video u kojem se, između ostaloga, može vidjeti dosta novih detalja filma Jurassic World: Fallen Kingdom.

Datum izlaska:

22. lipanj 2018

Žanr:

Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj:

J.A. Bayona

Scenarist:

Colin Trevorrow, Derek Connolly

Glumci:

Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum

Legendary/Universal je obećao podijeliti novi trailer sutra, a dok to čekamo zadirkuju nas svakodnevno s nekim kratkim teaser trailerima i slikama. Dok čekamo trailer odlučili smo podijeliti s vama sve što znamo o ovom nadolazećem filmu, koji dolazi od scenarista Colin Trevorrow i  Derek Connolly, a režirao ga je J.A. Bayona, a nastavak će ponovno ujediniti zvijezde prvog Jurassic World filma Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, a i ponovno ćemo imati priliku vidjeti Jeff Goldblum.

Jurassic World: Fallen Kingdom je nastavak na jedan od najgledanijih filmova svih vremena, Jurassic World iz 2015 godine, koji je direktni nastavak na Spielbergov 1993 film, Jurassic Park, ali on je ipak pričao svoju, potpuno samostalnu priču.

Radnja ukratko: Claire je osnovala organizaciju Dinosaur Protection Group i oni traže načina kako te dinosaure premjestiti s otoka, zbog skore aktivacije vulkana. Ona kontaktira Owen Grady kako bi mu dala do znanja da se to odvija.

Osim Chris Pratt i Bryce Dallas Howard novi glumci u filmu Daniella Pineda i Justice Smith će glumiti članove ekipe; Jeff Goldblum se vraća kao matematičar Dr. Ian Malcolm, naravno.

U nastavku pogledajte ovaj iza kulisa video.