Dobitnica Emmya Julia Garner je prema određenim izvorima u razgovorima za glavnu ulogu u Netflixovoj biografskoj seriji o životu Anne Sorokin.

Za neupućene, Anna Sorokin je djevojka koja se do prije par godina predstavljala kao nasljednica velikog bogatstva svoga oca. Prevarom i spletkarenjem je živjela život na vrlo visokoj nozi, sve dok se nije otkrilo da zapravo nema ni prebite pare, zbog čega je izazvala štetu vrijednu čak 200 tisuća američkih dolara, a usput je oštetila i osobu koja je mislila da joj je prijateljica, Rachel DeLoache Williams, za čak 60,000 dolara kada joj je obećala da će joj vratiti novac koji je ova potrošila za njihov odmor u Maroku, naravno, Rachel taj novac nikad nije ugledala. Rachel je kasnije bila zaslužna za Annino raskrinkavanje i uhićenje, a bila je i glavna svjedokinja tijekom sudskog procesa, u kojem je Anna osuđena na 12 godina zatvora, s tim da tek nakon 4 godine može tražiti uvjetni otpust. Rachel je također ovog ljeta i izdala knjigu My Friend Anna koju će Shonda Rhimes, najpoznatija kao autorica poznate serije Grey’s Anatomy, iskoristiti kako bi za Netflix napisala biografsku mini-seriju.

Osim po prevari, Anna je u svjetskim tabloidima ostala poznata po tome što je odbijala dolaziti na suđenje u zatvorskoj odjeći, već je zaposlila modnu dizajnericu zbog čega bi, da nije imala lisice na rukama prilikom ulaska u sudnicu, svatko pomislio da je zamijenila sud za modnu reviju. Anna ni nakon izricanja presude nije pokazala kajanje za svoje postupke. Osim Netflixa, za ekranizaciju njezine priče je također zainteresiran i HBO u vlastitom projektu. Na Anninu žalost, iako je serija već dosta vremena u razvoju, Anna bi mogla ostati bez novca za prodaju svoje životne priče budući da američki zakoni zabranjuju osuđenim zatvorenicima da zarađuju na ime svojih kriminalnih dijela. Povodom toga, tužitelji iz New Yorka su zatražili da Netflixov novac namijenjen Anni bude predan osobama koje je Anna oštetila svojim prevarama.

Dokaz da se na projektu aktivno radi je i činjenica je u pregovorima za ulogu Anne dobitnica Emmya Julia Garner, koja je tu prestižnu nagradu dobila za ulogu u seriji Ozark. S obzirom da se na projektu još uvijek radi ispod žita, osim okvirne priče, autorice serije i sada potencijalne glavne uloge, o samom projektu se ne zna baš puno, pa samim time nije niti približno poznato kada bi serija mogla ugledati svijetlo dana na toj poznatoj streaming platformi. Anna trenutno izdržava dugogodišnju kaznu zatvora u New Yorku, tako da će ona ekranizaciju svoje životne priče sasvim sigurno čekati i duže od nas.