Čini se da pričaju o filmu Dungeons & Dragons već duže vrijeme, a sada je Deadline izvijestio da su Paramount Pictures i Hasborove AllSpark Pictures napravili još jedan korak bliže kako bi započeli ovaj projekt.

Jonathan Goldstein & John Francis Daley su sada u pregovorima da režiraju Dungeons & Dragons film, kao zamjena za Chris McKayja, koji je napustio ovaj projekt kako bi se fokusirao na film Ghost Draft s Chris Prattom u glavnoj ulozi.

Jonathan Goldstein & John Francis Daley u razgovorima oko pravljenja Dungeons & Dragons filma

Ako se sjećate, ovo nije prvi puta da su Jonathan Goldstein i John Francis Daley uskočili kako bi preuzeli neki projekt od drugog redatelja, jer su preuzeli The Flash film za Warner Bros. od Seth Grahame-Smitha (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) i Ricka Famuyiwe (Dope), koji su obojica u nekom trenutku spominjani kao redatelji tog projekta. Goldstein i Francis Daley su također nedavno napustili The Flash film zbog kreativnih neslaganja i Warner Bros. sada nagovara Andy Muschiettija (It) da preuzme projekt. Možemo se samo nadati da će imati više sreće s Dungeons & Dragons filmom.

Bazirano na popularnoj stolnoj RPG igri (role playing game – igra igranja uloga), očekuje se da će Dungeons & Dragons biti jedan od prvih projekata Hasbrove AllSpark Pictures, koji uključuju razne projekte inspirirane Hasbrovim linijama igračaka i igara, poput G.I. Joe, Micronauts, M.A.S.K., Power Rangers, Monopoly i drugi.