Ako se još uvijek osjećate loše zbog kraja Game of Thrones serije, ovaj urnebesni fanovski video bi vam mogao popraviti raspoloženje. Novi video od YouTuber Eating Things je dobio veliku online pozornost, a u njemu možemo vidjeti Jona Snowa (Kit Harington) kako se ‘ispričava’ za užasno loše posljednje epizode Game of Thrones serije. Video stavlja ove isprike preko Jonovog govora prije Battle of Winterfell, koristeći ‘deepfake’ tehnologiju i poprilično smiješnu naraciju.

U ovom videu, Jon se ispričava kako serija “nije ništa naučila iz kraja Losta,” i da se čini kako je serija napisana “u šest dana ili nešto slično.” Također se dobro našali na cijeli taj govor i uspoređuje ih s nekoliko drugih Jonovih rečenica.

Tu je i druga gorča strana ovog videa, jer se Harington osobno prijavio na rehabilitaciju zbog stresa i ‘nezdravog života’. Neki izvještaji kažu da je razlog tome veliko nezadovoljstvo fanova na posljednju sezonu serije Game of Thrones.

Iako je ‘pljuvanje’ po posljednjoj sezoni malo splasnulo, teško je poreći da neki zaokreti u seriji i dalje ne sjedaju dobro kod fanova. Međutim, baš kao što su glumci i ekipa serija sami izjavili, neka nezadovoljstva su bila i očekivana (sumnjam ova količina inače bi se vjerojatno odlučili za nešto drugo, bolje i kvalitetnije).

Recite nam što mislite o ovoj isprici Jon Snowa fanovima serije Game of Thrones.