Solo Joker film bi mogao početi snimanje u 2018! - Svijet filma

The Joker film – Leonardo DiCaprio prva želja

Pisali smo nedavno o novom Joker filmu, koji bi bio samostalan i odvojen od ostatka DC svemira filmova. Producent filma bi bio Martin Scorsese, a time se u Warner Brother nadaju dobiti  Leonarda DiCapria u ulozi Jokera. 

Film koji prikazuje priču postanka, Batmanovog glavnog negativca, Jokera je u ranoj fazi izrade, a redatelj filma će navodno biti Todd Phillips, redatelj The Hangover filmova.

The Joker – Heath Ledger!

Kako saznajemo film je u ranoj fazi izradi od strane Warner Bros. i DC, s Phillipsom kao redateljem i jednim od scenarista, zajedno sa Scott Silverom, koji je napisao Eminemov 8 Mile. Scorsese bi navodno trebao biti još jedan redatelj uz Phillips, prema Deadline.

S obzirom na to da Scorsese i DiCaprio imaju odlične odnose i do sada su radili zajedno na filmovima poput Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island, The Wolf of Wall Street i kratkom filmu The Audition, iz Warnera se nadaju da bi Scorsese mogao nagovoriti DiCapria na još jednu suradnju.

Warner Bros., tako ima odlične planove za svoj novi, samostalni Joker film i ako to sve uspiju izvesti, film bi zaista mogao biti odličan, čak možda visine Nolanovih Batman filmova, a to je i ono na što ciljaju. Jedino problem u tome svemu je što za sada još ni Martin Scorsese nije potpisao na mjesto redatelja, a Leonardo DiCaprio je za ovu vijest saznao vjerojatno danas, baš poput vas, preko medija 🙂

Nadamo se da će uspjeti izvesti tu suradnju jer onda ovaj film je već u startu vrijedan gledanja.

Similar Posts