Dugo očekivana serija Johna Wicka The Continental bit će prequel. Ovo je još jedan dio razrađene zagonetke koja je nadolazeća TV serija, budući da je njezin dom već bio najavljen. Ova spinoff serija će se prikazivati na kablovskoj mreži Starz. Međutim, do sada nije bilo poznato kada će se odvijati u vremenskoj crti John Wick filmske franšize.

Fanovi su malo bliži odgovoru zahvaljujući onome što je Starzov COO, Jeffrey Hirsch, imao za reći na TCA. Članica TCA-e Diane Gordon je tweetala o Hirschu potvrđujući da će The Continental zapravo biti uvod u seriju filmova Johna Wicka. Pogledajte:

I dalje nam ostaje dosta misterije oko toga. Što točno znači “puno ranije”? Hoće li se odvijati u 90′? 80′? Dok ovo otkriće odgovara na dosta pitanja, također otvara i mnoga druga.

Kada je Starz prvi puta potvrdio da će se ova John Wick TV serija The Continental prikazivati na njihovoj mreži, oni su otkrili i nekoliko detalja radnje. Serija bi se trebala odvijati u Continental hotelu u Los Angelesu, što je na suprotnoj obali od onoga gdje John Wick inače radi. Za one koji trebaju osvježenje, Continental je mjesto povezivanja plaćenih ubojica u John Wick svemiru filmova.

Na mnogo načina, to je svijet za sebe. Fizička manifestacija složenog svemira u kojem se nalaze njegovi likovi. Reći da je to prikladna postavka za TV seriju bilo bi podcjenjivanje.

Postoji jedan lik/glumac iz franšize Johna Wicka kojeg možete prekrižiti s popisa potencijalnih gostiju na ekranu. Ranije ove godine, Ian McShane je rekao da on nema planove reprizirati svoju ulogu Winstona za seriju. On je rekao da bi im posudio glas, tako da je i to nešto.

Za pretpostaviti je da bi The Continental ostavio prostora barem za John Wick/Keanu Reeves cameo ulogu. U jednom trenutku se čak pričalo i da je ima. Ako to ostaje slučaj, The Continental ne bi smio biti prije zrelosti lika.

Potencijalna uloga John Wicka i da saznamo nešto više o njegovoj prošlosti, bi definitivno bilo nešto što bi priviklo fanove ove franšize seriji The Continental. U svakom slučaju i dalje se možete radovati filmovima, što se John Wick lika tiče. Keanu Reeves je rekao da bi on nastavio ići “dok god gledatelji žele ići.”

Biti će interesantno vidjeti koliko će The Continental TV serija biti spremna ići daleko u prošlost.