Ako ste mislili da svijet John Wicka ne može više rasti, razmislite ponovno. Ovaj Ballerina spin-off film će biti fokusiran na ženskog plaćenog ubojicu, on je polako u razvoju od 2017. godine, a sada je pronašao i redatelja.

Len Wiseman, koji je producirao sada već otkazanu seriju iz DC svemira, Swamp Thing, te je režirao nekoliko Underworld filmova, izabran je da razvije i režira Ballerinu, John Wick spin-off film, donosi EW.

Scenarij za John Wick spin-off film Ballerinu napisao je John Wick: Chapter 3 scenarist Shay Hatten, a odvija se okolo svijeta ženskog plaćenog ubojice. Priča navodno prati plaćenicu koja traži osvetu nakon što joj je obitelj ubijena.

Lionsgate je trenutno fokusiran na izradu John Wick: Chapter 4 filma, koji dolazi u kina 21. svibnja 2021. godine. Studio planira Ballerinu kao proširenje John Wick svemira filmova. Daljnji detalji radnje John Wick 4 filma za sada nisu poznati, ali postoji puno špekulacija nakon Chaptera 3.

Baletne plesačice su se pojavile u Parabellum, koji je doveo Keanu Reevesovog John Wicka u kina prošlog svibnja. Vidjeli smo kako se John susreo s direktoricom (Anjelica Huston) koja, osim ostalih sumnjivih stvari koje se odvijaju u New York City, trenira mlade balerine kao femme fatale.

Reeves se vraća kao izvršni producent za Ballerinu, kojeg će producirati Basil Iwanyk, Erica Lee i Chad Stahelski.

John Wick 3: Parabellum je zaradio $323 milijuna diljem svijeta i postao film s najvećom zaradom za Lionsgate u posljednjih 5 godina. Tako da ne čudi što ekipa iza filma svim snagama želi iskoristiti potencijal franšize, te ga širi ovim spin-off filmom Ballerina.

Tko će glumiti i kada Ballerina, John Wick spin-off film, dolazi u kina za sada još nije poznato.