John Wick 5 najavljen je tijekom poziva za zaradu Lionsgatea, s trenutnim planom da se snima zajedno s Johnom Wickom 4 početkom 2021.

Izvršni direktor Lionsgatea, John Feltheimer, kaže da su oba filma u fazi scenarija i da se nadaju da će John Wick 4 biti spreman za vikend na Memorial Day 2022. godine, piše Deadline.

“Također smo zauzeti pripremom scenarija za sljedeća dva nastavka naše akcijske franšize John Wick, a John Wick 4 predviđen je za Memorial Day vikend 2022. u kinima”, rekao je Feltheimer na poziv za zaradu. “Nadamo se da ćemo snimiti oba Johna Wicka 4 i 5 jedan uz drugi kad Keanu postane dostupan početkom sljedeće godine.”

Keanu Reeves snimao je četvrti Matrix film u Njemačkoj, kada je produkcija u ožujku bila prekinuta, iako izvještaji kažu da su se glumci sada vratili snimanju.

Svemir John Wick i dalje se povećava s TV serijom ‘Continental’ koja je još uvijek na putu. Ranije ove godine najavljeno je da će serija biti premijerno prikazana nakon četvrtog filma, ali to je bilo prije nego što je John Wick 4 gurnut od 2021. do 27. svibnja 2022. godine.